Adventlys

Advent

Advent er tid for kos og omtanke, og nå mer enn noen gang trenger vi alle litt av dette ! Vi ønsker å fortelle dere litt om advent tiden i barnehagen. Hver dag har vi adventstund, hvor vi tenner lys, synger julesanger, leser julehistorier, har en liten skattejakt, og alle barna kommer til å få trekke et deilig pepperkake -hjerte hver. I tillegg får alle barna med seg et hjerte hjem med positive ord om seg selv. Har du et smil, eller noen gode ord til overs, så del de gjerne med oss :)

2020-11-26
koronavirus

Korona tiltak

Hei. Vi har bestemt oss for å prøve å være litt "føre var" , og strammer litt inn igjen på regler i hente og bringesituasjonen, da vi ser at den har flyti litt ut.. ALLE SKAL vaske eller sprite henda på vei inn i bhg. Voksne SKAL holde 1 meters avstand til hverandre, og det betyr at dere må vurdere om dere må vente "på tur" ute på trappa, i gangen ,eller garderoben om det er flere som henter/ leverer samtidig. Dere SKAL IKKE gå lenger inn enn garderoben. Barnet, eller vi, tar med matbokser inn. Matbokser MÅ være merket med navn og helst med 1,2,3 hvis de har egen matboks til hvert måltid. (+Fint om frukten er ferdig oppdelt i matboksen.) Og det aller viktigste: Syke barn SKAL IKKE i barnehagen !- se skriv som ble utdelt og på bhg nettside. ( syke foreldre , uten påvist kovid19, kan levere ved porten) De ansatte er tett på barna hele tiden og blir fort smittet..., og siden vi ikke er så mange ansatte i bhg, og vi ikke har så mange vikarer å ta av, så sliter vi med å holde bhg oppe når vi må være hjemme fordi vi har blitt smittet/ sjuke. Har dere spørsmål, eller kommentarer så snakk med oss! Samarbeid er viktig og avgjørende for at dette skal gå bra :) MVH barnehagen.

2020-09-22
koronavirus

Kan/ kan ikke, komme i barnehagen..

Det har vært, ( og kommer til å bli...) mange spørsmål omkring NÅR barna kan komme i barnehagen og ikke, under denne pandemien. Det er en vanskelig vurdering og det skaper en del frustrasjon. Men Sigdal kommune, har sammen med kommunelegen, sendt ut et skriv som er så oppklarende som det går an i disse tider..! Legger ved vedlegget som dere også har fått utdelt;Informasjon til foreldre til barn i barnehage.docx og en link til Sigdal kommune sine sider:nyhetsartikkel på nettsida

2020-09-03
årsplan 20-21

Årsplan 2020-2021

Da er vi igang med et nytt barnehageår ! Og her kan du lese om våre planer for dette året :) Årsplan.

2020-08-06
Sommer i Sigdal

sommerferie og oppstart

VI ØNSKER DERE ALLE EN GOD SOMMERFERIE !
Barnehagen blir stengt i uke 28, 29, 30 og 31.
Vi ønsker velkommen tilbake tirsdag 4 august, siden personalet har planleggingsdag mandag den 3 august.
2020-06-24
sommerfest

Sommerfest

Det nærmer seg barnehageslutt, og sommerferie, og vi avslutter med en sommerfest :)

les her !

2020-06-24
glade barn

Ny smittevernveileder

Nå er det kommet enda en revidering av smittevernveilederen! Det er å inndelt i rødt, gult og grønt nivå. For øyeblikket er vi på gult nivå, noe som betyr lettelse i restriksjoner og tiltak. Det er laget et infobrev til foreldrene, som du kan lese her!

2020-06-03
barn med  maling

Åpning av barnehagen

Den 27 april åpner barnehagen igjen, men hverdagen blir litt annerledes for både barn, foreldre og ansatte. Det er mange smittevernhensyn å ta, og vi har fått en veileder som har mange restriksjoner og retningslinjer vi må følge. Vil du ha litt innsikt i hva dette går ut på, kan du lese veilederen her:

https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/sikkerhet-og-beredskap/informasjon-om-koronaviruset/smittevernveileder/

2020-04-22
koronavirus

Oppdatering

Utvida og oppdaterte retningslinjer for samfunnskritiske funksjoner finner du her. Bl.a er Ansatte i barnehager og ansatte på 1. – 4. trinn i skolen er fra 13. april 2020 regnet som viktig personell i håndteringen av koronakrisen. Personell i disse virksomhetene kan få tilbud om barnehage- og skoleplass.  https://www.udir.no/korona#ikkehjemme 

 

 

2020-04-14