koronavirus

Fortsatt stengt barnehage.

Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april. Tiltakene kan bli ytterligere forlenget. Regjeringen vil foreta en ny vurdering av situasjonen i løpet av påskeuken.
Dette gjør at det planlagt foreldremøte blir utsatt på ubestemt tid.
Har du spørsmål, eller vil prate litt om ting som fungerer bra/ ikke fungerer bra, så ta bare en telefon til meg på 902 26 917.
2020-03-25
barn i ring

Råd om leik, samvær og felles aktiviteter.

Det er en del spørsmål knyttet til regler for hvordan barn og unge kan treffes. Det er viktig å i størst mulig grad unngå fysiske møter, samtidig som vi veit at barn og unge har et behov for å være sosiale med hverandre. klikk her for å lese dokumentet!

2020-03-23
Ole Brum visdomsord 8

Lag en god dag!

Først og fremst håper vi det går bra med dere alle i denne tiden, og alle holder seg friske og raske. Det kan kanskje bli litt kjedelig enkelte dager, og fantasien stopper kanskje litt opp med hva man kan finne på. Her kommer en liten «idé-liste» på hva man kan finne på i disse dager, Klikk her!

2020-03-18
koronavirus

Stengt barnehage

Det er bestemt fra statlig hold at alle barnehager i hele landet skal stenges fra 13 mars til og med 26 mars. Det kan holdes oppe ved visse omstendigheter: • Rett til tilsyn gjelder bare hvis begge foresatte har yrker som vurderes å ha en kritisk samfunnsfunksjon. • Er man alene med omsorgen for barnet, holder det selvfølgelig at den ene forelderen inngår i denne gruppen. For å se hvilke grupper dette gjelder, klikk her !

2020-03-18
fadderbrev

Skolegruppa

Skolegruppa har fått vite hvem som er deres faddere til skolestarten i august, og det er kjempe stas! Arbeidet med å få til en god og trygg overgang til skolen har startet ❤
2020-03-03
CB064120

Juleferie

Vi tar juleferie fra 20 des og åpner igjen torsdag 2 januar 2020.
Ro ned tempo, senk forventningene og bruk tiden sammen med de du er glad i. Husk at det enkle er som regel det beste!!
2019-12-18
qr kode

Digital skaperglede

Vi har laget våre egne QR koder! Veldig spennende og lærerikt for både små og store..😀
Foreldre kan komme å scanne QR kodene for å se hva som skjuler seg bak..., ellers kan du se noen videosnutter på barnehagens facebook side!
2019-11-19
buske med hender

inkluderende og livsmestrende miljø.

Legger ut PowerPoint som ble brukt på foreldremøte september 2019, om tema INKLUDERING,LIVSMESTRING,ROBUSTHET OG VOKSNES ANSVAR.

Inkluderende barnehagemiljø.pptx

2019-09-26
Bjørnis

Brannvernuke

I uke 39 har vi brannvernuke, og vil da ha fokus på forebyggende brannvern. Vi bruker opplegget rundt brannbamsen "Bjørnis" som er et veldig bra opplegg! Vi kommer også til å ha en brannøvelse i bhg, og på fredag skal 2014 kullet ut til Prestfoss brannstasjon.
2019-09-16
barn i ring

Overgang barnehage-skole

For å lese planen om overgang barnehage-skole, klikk her!

2019-09-30